Skip to content
Menu

Aanbod

Bij het schrijven van je biografie komt veel kijken.

Na het afnemen en uitwerken van de interviews, halen we de rode draad uit het verhaal en deel ik je verhaal in overleg met jou in hoofdstukken in. Een proeflezer let op tegenstrijdigheden of het ontbreken van relevante informatie. Soms krijg je aanvullende vragen. Vervolgens redigeer ik je biografie samen met een professionele redacteur en wordt je boek vormgegeven en gedrukt.

Je kunt zelf via www.mariskaschrijft.nl  boeken nabestellen met behulp van een persoonlijk wachtwoord. De boeken worden door de drukker rechtstreeks naar het opgegeven adres verzonden. Ook kun je geïnteresseerden in je omgeving op deze manier een bestelling laten doen en hoef je niet zelf voor de verspreiding van de boeken te zorgen.

Je kunt kiezen uit drie pakketten. Hierin zijn de volgende kosten inbegrepen; het kennismakingsgesprek, interviewsessies, redactie, opmaak en vormgeving en drie gedrukte exemplaren.

Uitgezonderd zijn:

  • reiskosten (30 cent per kilometer), werkgebied tot maximaal 35 km vanaf Prinsenbeek
  • parkeerkosten
  • extra interviews (€ 275,- per interview)
  • het maken, digitaliseren en retoucheren van foto’s (€ 110,-)
  • inhuren van een andere vormgever en/of illustrator
Compact € 2275

Kort verhaal

6 interviewuren
Pagina’s in A5: Max 50
Woorden: 8.000 – 10.000
Tijdsindicatie van het project: 3 maanden
Contact
Compleet € 3875

Compleet verhaal

12 interviewuren
Pagina’s in A5: Max 100
Woorden: 10.000 – 20.000
Tijdsindicatie van het project: 6 maanden
Contact
Uitgebreid € 5475

Gedetailleerd verhaal

18 interviewuren
Pagina’s in A5: Max 150
Woorden: 20.000 – 30.000
Tijdsindicatie van het project: 9 maanden
Contact
Maatwerk € - Na Offerte

Maatwerk

Op basis van een kennismakingsgesprek krijg je een offerte die past bij je situatie en wensen.
Contact

Compact

Deze vorm is zeer geschikt om een kort levensverhaal te vertellen of om in te zoomen op één bijzondere gebeurtenis uit je leven. Er is ruimte voor ongeveer tien afbeeldingen.

Compleet

Deze vorm biedt ruimte voor een compleet levensverhaal. Er is ruimte voor ongeveer twintig afbeeldingen. Het is ook mogelijk om meerdere mensen aan het woord te laten over een hoofdpersoon.

Uitgebreid

Deze vorm is geschikt als je je verhaal tot in detail wilt vertellen. Er is veel ruimte voor verdieping, anekdotes en illustraties. Je kunt ook denken aan bijvoorbeeld een uitgebreid familieportret of bundeling van verhalen. Er is ruimte voor ongeveer dertig afbeeldingen.

Maatwerk

Soms sluit een standaardpakket niet aan bij je wensen. In dat geval lever ik maatwerk. Na het kennismakingsgesprek krijg je – geheel vrijblijvend – een offerte die past bij je situatie en wensen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van veel factoren. Hoe lang is het verhaal? Hoe moet het boek eruitzien? Hoeveel exemplaren wil je bestellen?